Ben jij al zichtbaar?

SEO

SEO is het optimaliseren van (mobiele) websites en apps voor mensen die zoekmachines gebruiken…

Zoekmachine-optimalisatie (SEO) is het actief optimaliseren van een (mobiele) website door het verbeteren van interne en externe factoren (techniek, content, autoriteit) om het bezoek van de (mobiele) website of app door het gebruiken van relevante zoekwoorden (keywords of trefwoorden) vanuit zoekmachines te verhogen. In tegenstelling tot SEA bouwt uw SEO-specialist aan uw score voor online presence.

De prijs wordt voornamelijk bepaalt door de moeilijkheidsgraad van het project. Een SEO traject bestaat uit diverse fasen. Hier hebben we er een paar van op een rijtje gezet voor u:
– website analyse
– zoekwoorden analyse
– concurrentie analyse

– SEO strategie
– technische optimalisatie
– werkzaamheden Content
– optimalisatie Content

– creatie Promotie (linkbuilding)

Google AD

Google Adwords zorgt ervoor dat u wordt gevonden, wanneer potentiële klanten op Google zoeken naar de producten of diensten die u aanbiedt. Jij betaalt alleen wanneer iemand op jouw advertentie klikt om je website te bezoeken, of u te bellen.

Mediabureau Zeeland biedt het beheer van uw Google Adwords campagne. Dit levert jou contact met mensen die actief op zoek zijn naar uw product of dienst. Als voorbeeld, levert een investering van €200 jou  €500 additionele relevante bezoekers bij 0,40 cent per klik. Één van onze adviezen is uit te gaan van een budget boven €250,00 per maand voor een zinvolle campagne.

Extra uitleg nodig?
Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor vragen. Wij kunnen jou, indien nodig, in Jip en Janneke taal uitleggen wat het allemaal inhoudt en wat het kan betekenen voor u als ondernemer.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin placerat maximus consequat. In interdum dui ac ex volutpat, id porta sem dapibus.

E-Commerce

Increase your sales with an incredible online store, full of features and functionality.

Mobile Apps

Follow the global trend and create your revolutionary mobile app built with the best technologies.

Web Application

We build applications for different purposes using technologies that allow you more security.

Digital Marketing

We work to promote your brand in partnership with the best marketing platforms today.